jueves, 4 de marzo de 2010

PETIT FESTIVAL DE CURTMETRATGES PER LA DONA

Aquest proper dissabte dia 6 de març es durà a terme la projecció dels curtmetratges presentats al Petit Festival de Curtmetratges per les dones, en el marc del Dia de les dones al Poble-Sec.

L'acte començarà a les 16h de la tarda, i serà presentat per les membres de C.Crítik. En total s'han presentat 5 produccions audiovisuals que aspiren a dos premis, el del jurat (format per professionals del cinema i treballadors en l'àmbit d'atenció a les dones) i el del públic, que serà votat pels assistents a les projeccions després de la seva visualització.

Us hi esperem a tots i a totes! Al Centre Cívic "El Sortidor", al barri de Poble Sec.
Aquí podeu consultar el calendari d'actes de les jornades.

5 de març

20 h Presentació de les jornades i inauguració de l'exposició.

21 h Teatre: Talons Alts, de la companyia Alça't.

6 de març

Durant el dia (10.30-13.30 h), "Regala Sabors", on homes aprendran una recepta per convidar a la nit una dona al centre cívic a sopar.

10 h Esmorzar popular.

12 h Contes per la igualtat, a càrrec de Gina Clotet.

14 h Dinar de "traje". Porta menjar i comparteix-lo amb tots els assistents. Yo traje tortilla, tú trajiste los postres...

16 h Festival de curtmetratges sobre la dona. Vine a veure les gravacions presentades i vota per la millor. Si vols presentar el teu curtmetratge consulta el nostra web o bé www.petitfestivaldona.blogspot.com. Tens temps fins a l'1 de març!

17.30 h Xerrada "Les dones emprenedores al Poble-sec", a càrrec de l'escriptora Júlia Costa i l'actriu Laura Guiteras.

19.30 h Taper Sex, a càrrec de Lola de www.tuboutiqueerotica.com. Descobreix tot allò que necessites per a la teva sexualitat.

21 h Sopar de "Regala Sabors", del projecte A Taula! del centre cívic.

22.30 h Concert de música a càrrec de Kahala, grup de rumba format integrament per dones.

Lloc: Totes les activitats es faran al Centre Cívic el Sortidor excepte el concert Kahala, que es farà a la plaça del Sortidor.

Activitats gratuïtes excepte Regala Sabors, on caldrà pagar els ingredients.

Organitza: Centre Cívic el Sortidor, Punt d'Informació i Atenció a la Dona (PIAD) de Sants-Montjuïc, associació cultural La Formiga, Pla Comunitari del Poble-sec i Poble-sec per a Tothom.



bcn.cat/ccelsortidor

No hay comentarios:

Publicar un comentario